Start nu

Vraag offerte aan

Ervaringen klanten

Ramon is niet alleen een expert in SEO optimalisatie van websites; hij heeft ook een gave in het ontwerpen van webshops die voor hoge conversie zorgen. Kort geleden hebben we in een maand tijd onze bestaande webshop hondensupplementen.nl in samenwerking gemigreerd naar een WordPress site met Woocommerce webshop. Aan de hand van onze wensen en 2 voorbeelden wat we voor ogen hadden ontwierp Ramon de homepage en hoofdstructuur. Het was in één keer raak! De sfeer en functionaliteit  voldeden direct aan onze wensen.
In het vervolgtraject werden we verrast door de pro-actieve werkwijze van Ramon en hoe goed hij begreep hoe technische functionaliteiten naar onze wens ingericht moesten worden. Hier onderscheidt Ramon zich echt van 90% van de de bedrijven die webshops ontwikkelen. Hij begrijpt echt wat een webshopeigenaar nodig heeft en zoekt zelf naar de beste oplossing om het resultaat te bereiken; of dat is door zelf een stuk code te schrijven of door te speuren naar de beste WooCommerce plugin. Bovendien houdt hij altijd rekening met het budget dat beschikbaar is, in plaats van dure oplossingen voor te stellen.
Door de kunst van het verstaan is zowel de ondernemer die geen technische kennis over webshops de ondernemer met ervaring in het beheer van webshops bij Dobma Media aan het goede adres. Geef een wensenlijstje, een aantal voorbeelden, een planning en een financieel kader mee en je krijgt een webshop opgeleverd die aansluit op jouw wensen en belangrijker op de wensen van jouw klant.
Ramon heeft inmiddels 2 webshops voor ons opgeleverd:

 

  • Hondenknuffels.nl die hij met carte blanche en alleen een paar kleurenwensen binnen 3 weken ontwikkelde, inclusief het vullen met producten, koppelen met betaalsysteem Mollie en verzendsysteem MyParcel en turn-key aan ons opleverde.
  • Hondensupplementen.nl was een heel ander project: hier was een shop met dagelijks tientallen orders waar we een hele andere gebruikerservaring en specifieke technische eisen voor wilden hebben. Het bestaande platform dat we gebruikten bood deze mogelijkheden niet. Na een brainstormsessie met Ramon waren we overtuigd dat hij een beter functionerende shop kon ontwikkelen met behulp van Woocommerce en een minimaal aantal plugins. Er was een harde deadline om de shop opgeleverd te krijgen vanwege het verlopen van het contract bij de bestaande aanbieder. Een maand na het verstrekken van de opdracht begonnen we samen aan het project en vier weken later, een week voor de deadline, werden de eerste bestellingen in de shop gedaan. Bij Ramon houdt het niet op als hij ‘zijn kunstje’ heeft gedaan. Omdat bij zo’n migratie van een bestaande shop altijd wat aanpassingen nodig blijken als shop live is gezet, blijft Ramon dagelijks in contact. Gewoon laagdrempelig en zonder dat de ‘teller direct gaat lopen’. Hij blijft in contact en samen met ons als opdrachtgever samen kijken goed werkt.
Ralph Eggink

Hondensupplementen.nl

Ik beveel Dobma media zeer zeker aan. Wij hebben een webshop laten maken voor onze kledingzaak. Het is aan het eind een prachtige overzichtelijke webshop geworden. Met heel veel extra’s erop. Ik ben zelf totaal niet computer technisch. Maar met mooie duidelijke uitleg filmpjes die we hebben gekregen, is het gewoon simpel te doen. Veel vragen stellen is ook geen enkel probleem, word gewoon netjes en snel beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking, en hoe alles verlopen is. Mooie prijs, duidelijke uitleg, goed contact en een prachtige webshop. En ook van onze vele klanten heel veel complimenten voor de webshop.

Patricia Perdon

R-dfashion.nl