LOGO ONTWERP

Veel van de logo's die wij ontwerpen zijn voor startende bedrijven, maar ook voor reeds gevestigde ondernemingen kunnen wij een logo herontwerpen. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, wij doen ons best om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen.

Waarom is een logo belangrijk?

Een logo kan worden omschreven als het gezicht van een bedrijf.

Het is vaak het eerste dat een potentiële klant opmerkt over je bedrijf.

Een logo is veel meer dan alleen een afbeelding; het is een herkenningspunt voor klanten en een belangrijke basis voor de branding van je bedrijf.

Er wordt vaak gezegd dat klanten binnen enkele seconden een mening over een bedrijf vormen.

Een goed ontworpen logo is een gemakkelijke manier om aan potentiële klanten duidelijk te maken dat je bedrijf professioneel, betrouwbaar en hoogwaardige goederen of diensten levert.

Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat je logo uniek is. Vaak komt het nog voor dat dit niet het geval is, en in een uiterst geval zul je zelfs je bedrijf moeten rebranden met een ander logo.

 

De prijs

Misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt, “wat gaat het kosten?”. Wij werken altijd met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Denk je dat de prijs voor het logo ontwerp niet te betalen is? Dan kun jezelf een logo ontwerpen of een goedkoop logo uit kiezen. Vaak zijn deze logo’s niet uniek en missen kenmerken die zo belangrijk zijn voor een logo. Daarnaast loop je risico op plagiaat.

Gelukkig hoeft een logo helemaal niet duur te zijn. Bij Dobma Media ontwerpen wij je logo op maat voor €119,- exclusief btw.

Hoe werkt het?

Wanneer je door ons een logo wilt laten ontwerpen, vragen we je vriendelijk om het online bestelformulier in te vullen. Op dat formulier kun je naast je persoons- en bedrijfsgegevens ook eventuele wensen en/of eisen omtrent het logo vermelden.

Nadat wij het formulier hebben ontvangen, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt binnen 1 tot 3 werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd, afhankelijk van hoe druk het is en het weekend dat er tussen kan zitten. Mocht dat echter niet lukken, laten we dat natuurlijk direct weten.

Wij gaan net zo lang door tot jij tevreden bent met je logo. Dat is voor ons het allerbelangrijkste! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden 119 euro blijft 119 euro.

Als de keuze voor een logo definitief is, gaan wij de opdracht voor je afronden. Je ontvangt van ons via e-mail de factuur.

Wat krijg je dan?

Hieronder vind je exact in welke bestanden je de logo ontvangt. Met al deze bestanden kun jij je logo gebruiken voor je website, social media, poster, spandoeken of bedrijfsauto.

Logo Pakket

€119

EX BTW

Je kunt kiezen uit 4 type logo’s

Hieronder zie je 4 verschillende soorten logo’s die wij voor jou kunnen maken. Woordmerk Logo’s zijn de meest populaire logo’s en raden wij ook aan voor bedrijven.

Woordmerk Logo

Pictogrammen Logo

illustratieve Logo

3D Logo