Onderhoud & Hosting

Heb je geen zin om je website te moeten onderhouden of heb je geen idee hoe het moet? Dan kunnen wij het voor je doen. Op deze manier kun jij je 100 procent focussen op je bedrijf, vereniging. stichting of hobby.

Website onderhouden

Het is natuurlijk fantastisch als je eigen website online staat, maar het is natuurlijk niet zo dat je nu klaar bent.

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig om goed te blijven functioneren.

Maar wat nou als je helemaal geen nieuwe pagina’s, teksten of foto’s op je website nodig hebt? Dan hoef je je website toch niet te onderhouden? Fout!! 

Het kan wel zo wezen dat jezelf niks hoeft te veranderen, maar de internetwereld om je heen verandert wel degelijk.

Zo kan het voorkomen dat WordPress zelf met updates komt of dat er theme-updates zijn voor je WordPress theme. Daarom is het dus belangrijk dat je regelmatig onderhoud pleegt aan je website. Dit kun je door ons laten uitvoeren. 

Waarom is onderhouden zo belangrijk?

Regelmatig onderhoud aan jouw website is om meerdere redenen heel belangrijk. Niet in de laatste plaats gaat het om de veiligheid van jouw website. 

WordPress brengt regelmatig updates aan het core systeem bijvoorbeeld voor het gebruiksgemak, maar ook voor het oplossen van bugs en beveiligingslekken. 

Doe je dit niet? Dan loop je meer risico dat je website slachtoffer wordt van hackers, spam en malware. Ook zal je website langzamer worden. 

Het is dus zeer belangrijk om je website te onderhouden. 

Als je gebruik maakt van onze onderhoud service wordt je website wekelijks gecontroleerd op malware en zullen we je website wekelijks of maandelijks updaten.

Back ups

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan met de website, dit is zeer vervelend en kan zelfs even schrikken zijn. Maar dit hoeft niet nodig te zijn want hiervoor zijn back-ups.

Als je gebruik maakt van onze onderhoud service krijgt je website wekelijks een back-up. Is er iets misgegaan? Geen probleem je kunt je website een back-up geven en je website zal weer in orde zijn.

Lukt het niet om zelf een back-up te doen? Dan kunnen wij het voor je doen.

Onderhoud Pakketen

Hieronder vind je exact wat je kunt verwachten van ons onderhoudservice. Naast het updaten en beveiligen van de website zorgen we er ook voor dat je website schoon blijft en plaatsen wij artikelen en foto’s voor je.

Basis Onderhoud

€14,99

EX BTW per maand

 • WordPress Updates
 • Thema Updates
 • Plugin Updates
 • Back-ups (wekelijks)
 • Bescherming tegen Spam
 • Optimaliseren Database
 • Caching systeem (snelheid website verhogen)
 • Malware scan
 • half uur per maand werken aan website, artikelen, foto's etc
 • Hosting inc domeinnaam 60 euro per jaar (Optioneel)

Pro Onderhoud

€29,99

EX BTW Per Maand

 • WordPress Updates
 • Thema Updates
 • Plugin Updates
 • Back-ups (dagelijks)
 • Bescherming tegen Spam
 • Optimaliseren Database
 • Caching Systeem (snelheid website verhogen)
 • Malware scan
 • 1 uur per maand werken aan website, artikelen, foto's etc
 • Hosting inc domeinnaam 60 euro per jaar (Optioneel)

Zoals je kunt zien kun je je website ook bij ons laten hosten inclusief domeinnaam, ssl certificaat en mail voor maar 60 euro ex btw per jaar. Als je bij ons een website laat bouwen krijg je het eerste jaar zelfs gratis hosting, domeinnaam, ssl certificaat en mail. Wel zo makkelijk!

Toelichting bij pakketten

Basis pakket vs Pro pakket

Zoals je kunt zien zitten er verschillen in het basis en pro pakket. Het basis pakket is zeer geschikt voor kleine bedrijven, verenigingen of hobbyisten met een relatief kleine website. Een grote website heeft over het algemeen wat meer onderhoud nodig.

half uur of 1 uur werken aan je website per maand

Heb je een artikel of een foto dat op je website geplaatst moet worden of wil je dat er iets verandert wordt aan de website? Dan kunnen wij dat voor jou doen. Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen werken wij een half uur of 1 uur per maand aan je website werken om artikelen, foto’s toe te voegen en veranderingen toe te brengen aan je website zoals de structuur, maar ook het toevoegen van email-adressen. Zit je boven de half uur of uur? Dan rekenen wij 10,00 euro ex btw per kwartier extra. Nou lijkt een half uur niet veel, maar in veel gevallen kost het toevoegen van artikelen en foto’s niet veel tijd. Mocht je een ingrijpende aanpassing willen op je website wat meer tijd nodig heeft dan zullen we dat laten weten. Want het is nooit fijn om voor een onaangename verassing te komen staan. 

Beveiliging

Beveiliging is ontzettend belangrijk in deze kwetsbare internetwereld. We zullen je website updaten en zorgen met ons onderhoud systeem dat je website optimaal is beschermd tegen spam en malware. Echter kunnen wij nooit 100% procent garanderen dat je website niet gehackt zal worden. Maar we kunnen je wel verzekeren dat de kans dat je website slachtoffer wordt van een hack, spam of malware door ons onderhoud tot het minimale wordt beperkt. 

Betalen en jaar contract

Na akkoord van het onderhoudscontract krijg je via de mail een factuur met het bedrag dat je moet betalen dit gaat over het hele jaar. Je kunt dus niet maandelijks betalen. De looptijd van het onderhoud contract is een jaar. Dit gaat in zodra wij beginnen met de uitvoering van onderhoud op de website.
De overeenkomst wordt automatisch met de eerste looptijd van de overeenkomst verlengd, (LET OP) zolang hij niet door één van beide partijen met een termijn van een maand tegen het einde van de desbetreffende looptijd wordt opgezegd.