Onderhoud & Hosting

Heb je geen zin om je website te moeten onderhouden of heb je geen idee hoe het moet? Dan kunnen wij het voor je doen. Op deze manier kun jij je 100 procent focussen op je bedrijf, vereniging. stichting of hobby.

Website onderhouden

Het is natuurlijk fantastisch als je eigen website online staat, maar het is natuurlijk niet zo dat je nu klaar bent.

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig om goed te blijven functioneren.

Maar wat nou als je helemaal geen nieuwe pagina’s, teksten of foto’s op je website nodig hebt? Dan hoef je je website toch niet te onderhouden? Fout!! 

Het kan wel zo wezen dat jezelf niks hoeft te veranderen, maar de internetwereld om je heen verandert wel degelijk.

Zo kan het voorkomen dat WordPress zelf met updates komt of dat er theme-updates zijn voor je WordPress theme. Daarom is het dus belangrijk dat je regelmatig onderhoud pleegt aan je website. Dit kun je door ons laten uitvoeren. 

Waarom is onderhouden zo belangrijk?

Regelmatig onderhoud aan jouw website is om meerdere redenen heel belangrijk. Niet in de laatste plaats gaat het om de veiligheid van jouw website. 

WordPress brengt regelmatig updates aan het core systeem bijvoorbeeld voor het gebruiksgemak, maar ook voor het oplossen van bugs en beveiligingslekken. 

Doe je dit niet? Dan loop je meer risico dat je website slachtoffer wordt van hackers, spam en malware. Ook zal je website langzamer worden. 

Het is dus zeer belangrijk om je website te onderhouden. 

Als je gebruik maakt van onze onderhoud service wordt je website wekelijks gecontroleerd op malware en zullen we je website wekelijks of maandelijks updaten.

Back ups

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan met de website, dit is zeer vervelend en kan zelfs even schrikken zijn. Maar dit hoeft niet nodig te zijn want hiervoor zijn back-ups.

Als je gebruik maakt van onze onderhoud service krijgt je website wekelijks een back-up. Is er iets misgegaan? Geen probleem je kunt je website een back-up geven en je website zal weer in orde zijn.

Lukt het niet om zelf een back-up te doen? Dan kunnen wij het voor je doen.

Tarieven voor onderhoud van je website

Het is belangrijk om een WordPress-website goed te onderhouden. Bij ons kun je kiezen uit een onderhoudpakket waarin wij zorgen voor het updaten van de layout, plugins en wordpress plus het beveiligen van de website. Daarnaast plaatsen wij ingestuurde artikelen of foto’s op je website. Naast onze onderhoudspakket hebben we ook een strippenkaart

Onderhoud pakket

€150,-

EX BTW Per JAAR

* Tarieven voor wijzigingen in het template, het installeren van extra plugins of andere werkzaamheden vallen buiten deze opties. Daarvoor kun je een aparte afspraak maken of een strippenkaart nemen.

Strippenkaart Onderhoud

Hulp bij het bouwen en onderhouden van je website. Omdat je vooraf een aantal uren inkoopt weet je precies waar je aan toe bent en ben je voordeliger uit dan met een ‘uurtje-factuurtje’ achteraf. Je krijgt namelijk 10 euro korting per uur wanneer je een strippenkaart neemt.

Wil je graag zelf je website onderhouden, maar wil je graag kunnen klankborden als je er even niet uit komt? Of wil je geen tijd besteden aan klein onderhoud? Dan is een strippenkaart een uitkomst. We bepalen samen wat we aan jouw website kunnen doen, hoe we het gaan doen en wie het gaat doen: jij of ik of samen!

Hoe werkt het?

Je koopt een strippenkaart en dan kun je me een aantal uren inzetten voor alle werkzaamheden van Dobma Media, zowel online als offline. Dat kan zijn voor het werken aan je site, het schrijven van teksten, het maken van een optinformulier, het overzetten van je website, het installeren van een plugin of voor een persoonlijke uitleg van een of meer vragen. Een combi van 1-op-1 coaching en het uitvoeren van werkzaamheden kan natuurlijk ook.

Op een rijtje:

  • de ingangsdatum is de datum waarop de betaling is ontvangen
  • het tegoed op de strippenkaart is onbeperkt geldig vanaf de factuurdatum
  • wanneer je gebruik maakt van de strippenkaart, geldt geen starttarief voor mijn werkzaamheden, je mag me overal voor inzetten, zelfs voor werkzaamheden van 10 minuten.
  • wanneer ik inschat dat de werkzaamheden meer tijd kosten dan het restant op de strippenkaart, dan neem ik contact met je op. We overleggen dan even.
  • de werkzaamheden worden altijd in overleg uitgevoerd. Ik doe de werkzaamheden altijd zo snel mogelijk.

Kosten:
Een strippenkaart van 3 uur kost € 90,-
Een strippenkaart van 5 uur kost € 150,-
Een strippenkaart van 10 uur kost € 300,-
(Het normale uurtarief is € 40,-) 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

 

Toelichting bij onderhoudpakket

half uur per maand werken we aan jouw website: Heb je een artikel of een foto dat op je website geplaatst moet worden? Dan kunnen wij dat voor jou doen. Een half uur per maand zullen we aan jouw website werken. Mochten wij langer tijd nodig hebben voor bepaalde aanpassingen dan zullen wij dit aangeven. Je kunt dan een strippenkaart bij ons afnemen of we rekenen 10 euro extra per kwartier dat wij nodig hebben.

Beveiliging

Beveiliging is ontzettend belangrijk in deze kwetsbare internetwereld. We zullen je website updaten en zorgen met ons onderhoud systeem dat je website optimaal is beschermd tegen spam en malware. Echter kunnen wij nooit 100% procent garanderen dat je website niet gehackt zal worden. Maar we kunnen je wel verzekeren dat de kans dat je website slachtoffer wordt van een hack, spam of malware door ons onderhoud tot het minimum wordt beperkt. 

Hosting

Wanneer je ons onderhoud pakket kiest krijg je 50% korting op onze hosting mits je deze bij ons wilt afnemen.  

Betalen en jaar contract

Na akkoord van het onderhoudscontract krijg je via de mail een factuur met het bedrag dat je moet betalen dit gaat over het hele jaar. Je kunt dus niet maandelijks betalen. De looptijd van het onderhoud contract is een jaar. Dit gaat in zodra wij beginnen met de uitvoering van onderhoud op de website.
De overeenkomst wordt automatisch met de eerste looptijd van de overeenkomst verlengd, (LET OP) zolang hij niet door één van beide partijen met een termijn van een maand tegen het einde van de desbetreffende looptijd wordt opgezegd.