webshop laten maken

Webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken voor een voordelige prijs met alles erop en eraan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Vanaf 499 euro kun je bij ons al een webshop laten maken. Of je nu duizenden of slechts 1 product wilt aanbieden op je webshop maakt niet uit. 

Heb je al een webshop, maar heeft het een andere layout nodig? Dit kost 399 euro ex btw.

 

Webshop Basic

Webshop Basic is een voordelige webshop voor ondernemers die een eenvoudige webshop willen laten maken en willen verkopen.  Geschikt voor onbeperkte producten.

Webshop Pro

Webshop Pro is voor de ondernemers die meteen goed van start willen gaan. Webshop Pro beschikt over veel meer functionaliteiten dat de webshop ten goede zal doen. 

Basic Webshop

€499

EX BTW

Pro Webshop

€799

EX BTW

*Webshop Basic kun je op de aanvraag pagina uitbreiden met functionaliteiten uit Webshop Pro. Dit is handig in het geval je niet alles nodig hebt in Webshop Pro maar Webshop Basic weer te weinig is. 

Betaalsysteem

Jouw website wordt door ons gekoppeld aan een betaalsysteem. Je kunt zelf kiezen met welke betalingsmogelijkheden je jouw klant laat betalen. 

Denk aan IDEAL, Paypal, en zelfs Achteraf Betalen. We zullen jou helpen met het hele proces. Of je nu het basis pakket of pro pakket hebt maakt voor het betaalsysteem niet uit.

Gebruiksgemak zorgt voor meer klanten en winst!

Wanneer je een kleine webshop met een paar producten hebt is het niet een probleem wanneer je geen filter of een simpele filter hebt. Maar zodra je webshop groter wordt met veel producten is het zeer aan te raden om een luxe filtersysteem op je webshop te hebben.

Consumenten hebben namelijk weinig geduld, ze we willen zo snel het product vinden waar ze naar opzoek zijn. Vinden ze het niet, dan klikken ze weg en ben je een klant kwijt. Het luxe filtersysteem zorgt ervoor dat klanten producten snel kunnen vinden.

Het luxe filtersysteem is ook zeer geschikt voor mobiel zoals je kunt zien op de foto. Dit zorgt voor een fijne gebruikerservaring waardoor klanten blijven en zullen terugkomen. 

Automatisch Facturen sturen

Het is natuurlijk mogelijk om handmatig facturen te versturen. Maar het automatisch versturen van facturen maakt je leven zoveel makkelijker, vooral als je veel bestellingen krijgt. Zodra je een bestelling binnenkrijgt, krijgt de klant automatisch een factuur van de bestelling in zijn mail. Vanuit WordPress kun je de facturen en pakbonnen uitprinten. Je kunt de factuur layout zelf aanpassen naar jouw eigen wensen. Wij zullen je hier uiteraard meehelpen.

Nog meer functies

Naast het automatisch versturen van facturen bieden wij nog meer functies aan zoals:  

  • PDF Proforma facturen, Creditnota’s (voor terugbetalingen), email pakbonnen
  • Je facturen automatisch uploaden naar dropbox
  • Bestellingen automatisch verzenden naar je printer, zodra de klant bestelt.
  • Stijlvolle templates voor je factuur

Verlanglijst

Een leuke toevoeging aan je webshop is een verlanglijst. Klanten hebben de mogelijk om producten in hun verlanglijstje toe te voegen.

Zodra klanten terug komen op je webshop kunnen ze het product terug vinden in hun verlanglijstje en bestellen.