Start nu

Vraag offerte aan

Webshop laten maken

Kwaliteit voor weinig geld.

Dobma Media heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van webshops in Woocommerce, maar ook ervaring en kennis opgedaan hoe je zoveel mogelijk conversie uit een webshop kunt halen.

Dit alles voor maar 1250,-

R

Bouwen de webshop volledig naar jouw wensen

R

Onbeperkt aantal producten

R

Koppeling betaalprovider Mollie

R

Koppeling pakketbezorger (PostNL, DHL)

R

Koppeling nieuwsbrief

R

Factuur systeem

R

Email layout op maat maken

R

Social media intergratie

R

2 uur WordPress/Woocommerce tutorial

R

We gaan net zo lang door tot je tevreden bent

Wil je graag een functie op de webshop die niet in het lijstje hierboven staat? Geef dan in de offerte aan welke functie(s) je graag op je webshop wilt hebben. Vrijwel alles wat je kunt bedenken is mogelijk en kunnen wij voor jou realiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Extra opties

4 + 3 =

Wat wordt er bedoelt met richtprijs?

Het is lastig om een vaste prijs voor een webshop te maken, iedere webshop is namelijk weer anders en iedere klant heeft weer bepaalde specifieke wensen en wil verschillende functies op de webshop. Maar met bovenstaande functies kun je er vanuit gaan dat een webshop 1250 euro kost. 

Voorbeelden van recent geleverde webshops.

Klantbeoordelingen

Wat klanten zeggen over ons

Ramon is niet alleen een expert in SEO optimalisatie van websites; hij heeft ook een gave in het ontwerpen van webshops die voor hoge conversie zorgen. Kort geleden hebben we in een maand tijd onze bestaande webshop hondensupplementen.nl in samenwerking gemigreerd naar een WordPress site met Woocommerce

Lees meer
Ralph Eggink

Ik beveel Dobma media zeer zeker aan. Wij hebben een webshop laten maken voor onze kledingzaak. Het is aan het eind een prachtige overzichtelijke webshop geworden. Met heel veel extra’s erop. Ik ben zelf totaal niet computer technisch. Maar met mooie duidelijke uitleg filmpjes die we hebben gekregen, i

Lees meer
Patricia Perdon