Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Een mooie website hebben is niet genoeg om bezoekers te krijgen. Tegenwoordig zoeken we vooral via google naar informatie, diensten en producten. Het is daarom belangrijk dat je SEO goed in orde is, zodat potentiële klanten jouw website kunnen vinden.

Gevonden worden in google

De zoekwoorden (of keywords) waar je als bedrijf op wilt worden gevonden zijn heel belangrijk.

Mensen zoeken naar diensten, producten, en informatie via google. Dit doen we door zoektermen in te vullen die te maken hebben met het onderwerp waar naar gezocht wordt. 

Door je website en artikelen goed te optimaliseren op  zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden, heb je meer kans om om gevonden te worden.

Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je website zodat je beter wordt gevonden in google met zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. 

We kunnen invloed uitoefenen op de positie van je website op bepaalde zoektermen, echter kunnen we niet garanderen dat je op positie 1 komt voor een zoekterm. Inhoud telt namelijk voor 50% mee en daar hebben wij geen invloed op.

Als je twee identieke websites maakt en op website A iets uitgebreidere informatie plaatst dan op website B, zal die beter door Google worden gerangschikt. Ook hier kunnen we je over adviseren om uiteindelijk een zo goed mogelijke positie in de zoekresultaten te behalen.

Wat doen we?

Je vraagt je natuurlijk af wat wij precies doen om je website hoger in google te krijgen. 

Allereerst gaan we onderzoeken wat geschikte zoekwoorden zijn om op gevonden te worden, je kunt zelf ook aangeven waar je op gevonden wilt worden. 

Vervolgens gaan we je pagina’s, teksten en afbeeldingen optimaliseren voor zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. 

Ook zorgen we voor interne links op je website waardoor google je website beter kan indexeren. 

Na een aantal weken kijken we wat de vorderingen zijn en gaan we eventueel nog iets aanpassen indien dat nodig is, uiteraard zit dit bij de prijs in.

 

Wat Kost het?

SEO Optimalisatie pakket

€200

EX BTW

Onze complete seo pakket kost € 200 euro tot maximaal 10 pagina’s. We zorgen dat je pagina’s op en top geoptimaliseerd worden en op de juiste zoekwoorden gevonden worden. We optimaliseren de titel, kop teksten, afbeeldingen en inhoud allemaal voor het  zoekwoord waar je pagina op gevonden moet worden.